«ЗАЯВА прес-служби ФК Арсенал (Київ) щодо листа від керівництва Прем’єр-ліги

 
17 серпня керівництво ФК Арсенал (Київ) отримало більш ніж дивного листа за підписом генерального директора Прем’єр-ліги Олександра Єфремова. У погрозливій формі чиновники Прем’єр-ліги, по суті, заперечують право ФК Арсенал не просто знати, а навіть запитувати про те, куди поділися кошти Прем’єр-ліги. Арсенал залякують та вимагають «негайно припинити» цікавитися заробленими грошима та «кудись переданими» документами.

Прес-служба ФК Арсенал уповноважена довести до керівництва Прем’єр-ліги, що після цього листа позиція футбольного клубу залишається незмінною. ФК Арсенал знову звертається до чиновників Прем’єр-ліги:

1. Поверніть наші гроші!
2. Припиніть залякування та погрози на адресу нашого клубу!
3. Чому елементарне питання ОДНОГО З ЗАСНОВНИКІВ Прем’єр-ліги — ФК Арсенал щодо порядку у звітній фінансовій документації викликають таку панічну лють з боку керівництва Прем’єр-ліги? Ми, як засновники, маємо право знати про долю кожної копійки і вимагаємо прозорості та чесності у цьому питанні.

І ще про одне. Коли ж нарешті до Прем’єр-ліги повернуться документи, які загадково зникли та, за твердженням чиновників, «знаходяться на перевірці»?

ФК Арсенал вимагатиме прозорості і чесності у питаннях ведення документації Прем’єр-ліги та грошових розрахунках з клубами й надалі!»