Знайомимось з коефіцієнтами, які запропонували букмекерські контори на головні підсумки поточного сезону англійської прем’єр-ліги.

Битва за титул: команда Гвардіоли залишається фаворитом

Результати минулого туру АПЛ посприяли зміні лідируючих позицій. Арсенал, який в непростому матчі здолав Брентфорд (2:1), скористався нічийним результатом, який зафіксували на Енфілді Ліверпуль і Манчестер Сіті. Наразі "каноніри" займають першу сходинку турнірної таблиці, володіючи умовною перевагою над колективом Юргена Клоппа, а "містяни" відстають від лідерів на один заліковий бал.

Проте, як повідомляє https://bookmakers.com.ua/, саме команда Хосепа Гвардіоли залишається головним фаворитом чемпіонської гонки. Ставки на те, що Манчестер Сіті захистить титул Прем’єр-ліги, приймаються з коефіцієнтом 2,18, що складає приблизно 46% вірогідності.

Другим в рейтингу розташований Ліверпуль. Укласти парі на те, що Юрген Клопп залишить команду з чемпіонським титулом АПЛ, можна з котируванням 3,24 — це приблизно 31%. Ставки на користь чемпіонства Арсеналу Мікеля Артети приймаються за 3,42.

Зазначимо, що 31 березня Манчестер Сіті і Арсенал проведуть очну зустріч у рамках 30-го туру АПЛ на стадіоні Етіхад. Ліверпуль у свою чергу до фінішу чемпіонату з прямими конкурентами вже не зіграє.

Битва аутсайдерів: Шеффілд Юнайтед і Бернлі повертаються до Чемпіоншипу

Аналітики букмекерських закладів також оцінили вірогідність вильоту головних аутсайдерів поточного сезону АПЛ. Врятуватись від вильоту майже не має шансів у Шеффілд Юнайтед і Бернлі, які набрали по 14 залікових балів та знаходяться на дні турнірної таблиці. Ставки на виліт цих клубів приймаються з коефіцієнтами 1,01 і 1,05 відповідно.

Також експерти пророкують боротьбу за виживання Лутон Тауна (котирування 1,50) і Ноттінгема (3,00). Зазначимо, що Евертон Віталія Миколенко та Борнмут, за який виступає Ілля Забарний, не розглядаються в якості претендентів на виліт — ставки на пониження в класі "ірисок" приймаються за 6,50, "вишень" — 250,00.