"Чи платят Карпатам зарплату? У нас завжди є діалог футболістів і тренерів з керівниками клубу. Ми не живемо на Марсі і розуміємо, яке становище на даний момент маємо. Якщо були якісь затримки, то вони виплачені. Це мотивує нас працювати. Поки що нема результату, але те що ми бачимо в кожному матчі, це світло в тунелі. Блискуче світло. А в мене серце велике, як оцей стіл. І ніхто не забере в мене віру в мою команду і право почуватися переможцем", — цитує Йовічевіча офіційний сайт Карпат.

"Хочу подякувати команді за гру. Те що ми задумали, вдалося зробити. На жаль, не вистачило реалізації, як це часто буває в цьому сезоні. Є у нас проблема, але я впевнений, що ми не зрадили нашого стилю, нашу філософію, впевнено діяли внизу в комбінаційний футбол. Ми грали першим номером проти кваліфікованої команди. Вийшло так, що ми впевнено виглядали, але не реалізували те, що створювали". 

"У другому таймі ми атакували менше, трохи "впали", щоб наситити центр поля і чекали шанс на контратаку. І все-одно у нас були моменти, що мали вирішити долю матчу. Щодо оборони, то ми зіграли надійно, організовано і дисципліновано. Металіст не зміг нам забити, другий матч поспіль ми граємо на "нуль". Це основа і фундамент команди, що будується. У нас багато молоді і я не боюся ставити їх у склад, формую команду, щоб вже в новому чемпіонаті ми грали впевненіше і давали відсіч усім, і перемагали. Після кожного матчу ми відчуваємо себе моральними переможцями, але це не відображається на результаті. Це тисне на молодь".

"Вилучення? Я вже особисто вибачився перед резервним арбітром. З мого боку була емоційна реакція на неправильне рішення з боку головного судді. Я поважаю суддів, але він був не правий. Критерії для всіх команд мають бути однаковими. Це вже не перший раз відбувається в цьому сезоні. У матчі проти Металурга на останніх секундах в суперника була рука і це мало бути пенальті. Але арбітр не побачив цієї руки, хоча перед цим побачив руку Костевича. Зараз Швед був останнім футболістом, воротар зірвав атаку, ледь ногу йому не зламав. Це мало бути чисте вилучення! Але все-одно я вибачаюся, це урок для мене".