"Якщо бути відвертим, це не той футбол, який хочеться бачити з боку обох команд. Багато браку, боротьби. Було помітно, що гра важлива. Назвав би нічию закономірним результатом, але те що ми пропустили на останніх хвилинах вдарило по нашому самолюбству. Ми поговорили у роздягальні, ніяких претензій до гравців в мене немає", — заявив наставник олександрійців на післяматчевій прес-конференції.

"Львів-Арена для мене фартова? Після матчу з Олександрією мене звільнили з Карпат, тому не можу вважати цей стадіон фартовим". 

"Дійсно, грати з Динамо два матчі поспіль, а потім їхати до Львова і грати на четвертий день – важко. У підготовці до цього поєдинку ми давали більше перепочинку, ніж навантажень. Було помітно, що нам не вистачало свіжості вже з перших хвилин. Добре, що команда має характер, хлопці віддаються на повну. Ми не програли, але їхали за перемогою і налаштовувалися здобути три очки".

"Вважаю, що шанси на Лігу Європи є і у нас, і у Карпат, і у Сталі. Ще п’ять турів до кінця, тому кожен поєдинок буде як останній. У нас більше шансів, тому що ми йдемо шостими".

"Та треба зважати на те, що Карпати останній тур грають проти запорізького Металурга, тому автоматично у львів’ян вже є три пункти".

Данило Горлач, Football.ua