Напомним, что экс-руководитель ПФЛ Равиль Сафиуллин возглавлял временную следственную комиссию Верховной Рады, проверявшую ход реконструкции НСК Олимпийский. Вывод комиссии был примерно следующим - "деньги для Евро-2012 разворовывают".

Приводим вашему вниманию официальное обращение ФФУ:

до Голови Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї,
молодіжної політики, спорту та туризму Костенка П.І.


Шановний Павле Івановичу!

В інтерв’ю газеті Сегодня від 13.07.2009 та 17.07.2009 народний депутат Р.Сафіуллін вкотре дозволив собі образливі і такі, що підривають ділову репутацію Федерації футболу України висловлювання. Зокрема, він свідомо розповсюдив недостовірну інформацію стосовно ніби то причетності представників ФФУ, які входять до складу Міжвідомчої робочої групи з питань реконструкції НСК Олімпійський, до безконтрольного використання державних коштів.

Навмисно перекручуючи факти, Р.Сафіуллін  дискредитує не лише ФФУ, але й кидає тінь на очолюваний Вами парламентський комітет, оскільки офіційно є Вашим заступником. Його бездоказові, неприховано ангажовані одкровення не витримують критики і виходять за межі здорового глузду. А деякі висновки, як голови тимчасової слідчої комісії, - взагалі є відвертою брехнею.

З метою очищення інформаційного поля навколо теми Євро-2012 від непрофесійних, некваліфікованих та заполітизованих оціночних суджень офіційних осіб, серед яких є окремі народні депутати, просимо Вас вжити відповідних профілактичних заходів стосовно Вашого заступника. Адже деструктивний вплив Р.Сафіулліна на мас-медійне супроводження процесу підготовки до Турніру завдає непоправної шкоди іміджу приймаючої країни в очах УЄФА  і світової спільноти.