У рамках центрального поєдинку 13 раунду англійської Прем'єр-ліги лондонський Челсі зіграє проти Манчестер Юнайтед.

Поєдинок відбудеться 22 жовтня та розпочнеться о 19:30 за київським часом. Місце проведення гри — стадіон Стемфорд Брідж.

Прогноз на матч Челсі — Манчестер Юнайтед 22 жовтня

Обидві команди не найкращим чином розпочали цей чемпіонат. Челсі двічі програв у перших п'яти турах ще при Томасі Тухелі. Команда з Лондона зазнала поразок від Саутгемтона та Лідса — у тих матчах, де вони були явними фаворитами. Також у важливій грі їм не вдалось переграти Тоттенгем та продемонструвати свій клас у Ліги чемпіонів — поразка від Динамо Загреб. Керівництво пішло на крайні міри — звільнили Тухеля та запросили Грема Поттера з Брайтона. І це допомогло. При Поттері Челсі ще не програвав — 5 перемог та лише дві нічиїх — у Лізі чемпіонів проти Зальцбурга та в АПЛ проти Брентфорда.

Манчестер Юнайтед змінив тренера ще до початку сезону АПЛ. Замість Ральфа Рангніка, який не втілив свої ідеї у гру команди, прийшов успішний та амбіційний Ерік тен Гаг. Передсезонне турне в МЮ вдалось! А ось початок чемпіонату — зовсім ні! Принаймні перших два тури. Спочатку, у першому турі, з МЮ розібрався Брайтон. Потім був холодний душ з Брентфордом — 0:4 ну ніхто не очікував. Але тен Гаг проявив себе як гнучкий фахівець. Він зміг дещо змінити у тактиці, налаштувати гравців та придбати нових яскравих виконавців. І результати пішли у гору. Були обіграні Ліверпуль, Арсенал, Тоттенгем та інші команди. 

Тож на нас очікує досить цікавий матч між командами, які, здається, вийшли на вірний шлях та дають позитивні емоції своїм вболівальникам. Наші партнери з Parimatch Ukraine оцінюють перемогу Челсі у 1,95, а перемогу МЮ — у 3,60. Безмовно, буде досить багато гольових моментів та непоступливих стиків — а отже, роботи для арбітрів. 


Прогноз на голи у матчі між Челсі та МЮ

Юнайтед в АПЛ досить часто пропускає, беручи на увагу останні поєдинки. Що не скажеш про Челсі. Команда Поттрера в останніх двох матчах ліги зовсім не пропускала, а якщо брати і Лігу чемпіонів, то 4 матчі вони зіграли "на нуль". Заслугою цьому є надійна гра Кепи, який підміняє Менді. Але іспанець вміє "наварити" у матчах із топовими суперниками. Ведемо до того, що варіант із "обидві заб'ють" у цій грі виглядає достатньо реальним, а коефіцієнт 1,67 — досить привабливим. 

А ось із тоталом потрібно бути дуже уважним. Якщо ми поглянемо на останні п'ять очних зустрічей між Челсі та МЮ, то там обережні рахунки. Лише раз у протистоянні було забито 4 голи. У двох матчах рахунок був 0:0, а ще два поєдинки завершувались із рахунком 1:1.


Прогноз на точний рахунок

Як ми вже писали вище, чотири із п'яти очних зустрічей закінчились унічию. А що нам букмекери пропонують за нічию? Коефіцієнт 3,65 — виглядає топово. Якщо ми вже відштовхуємося від нічиєї, то давайте проаналізуємо коефіцієнти на точний рахунок. 

- Нічию 0:0 оцінюють у 14,6 (з огляду на останні матчі такий результат можливий)

- На рахунок 1:1 дають 7,70 (останні два матчі завершились саме так)

- Те, що рахунок буде 2:2 — 15,00 (на нашу думкою такий результат цілком може бути).

Але давайте ще поглянемо на точний рахунок, пов'язаний із перемогою одної з команд (Ці варіанти ми вважаємо реальними):

Перемоги Челсі: 1:0 — 8,80, 2:0 — - 10,50, 3:0 — 17,60, 2:1 — 9,0, 3:1 — 15,40. 

Перемоги Манчестер Юнайтед: 0:1 — 12,5, 0:2 — 21,20, 0:3 — 45,00, 1:2 — 13,00, 1:3 — 30,00.


Голи у першому чи другому таймі?

Знову візьмемо останні п'ять матчів МЮ та Челсі в АПЛ.

Підопічні Гремма Поттера забивали у першому таймі у чотирьох із п'яти матчах АПЛ. Коефіцієнт на те, що лондонці зроблять це також у матчі із Юнайтед — 1,76. А ось на гол Челсі у другому таймі дають лише 1,53.

Що стосується "червоних дияволів", то вони тричі у п'яти поєдинках ліги відзначались до перерви. Тому і коефіцієнт на цей результат вищій, ніж на гол Челсі — 2,25.Також 1,95 пропонується на гол Юнайтед у другому таймі.

А ось у те, що обидві команди заб'ють у перші 45+ хвилин букмекери майже не вірять. Тому дають коефіцієнт 4,00. 

Додатково: Челсі заб'є в обох таймах — 2,90. Манчестер Юнайтед заб'є во обох таймах - 4,40.