Сьогодні, 26 вересня, розпочинаються матчі 1/8 фіналу Кубка України. Першими в бій вступають Рух та Олександрія, а також Верес та Шахтар.

Основна частина поєдинків відбудеться завтра, а саме:
Вікторія — Минай
Полісся  — Дніпро-1
Чорноморець — Кривбас
Оболонь — Динамо Київ
Металіст 1925 — Ворскла
Стадія завершиться 28 вересня матчем ФСК Маріуполь – Зоря.
Нагадаємо, що розіграш Кубка України-2021/22 так і не дограли через повномасштабне вторгнення росії в Україну, а минулого сезону турнір вирішили взагалі не проводити. Діючим чемпіоном є київське Динамо — у фіналі 2021 року кияни обіграли Зорю 1:0.
Цього сезону Кубок України повернувся. Регламент стандартний: усі етапи турніру складаються з одного матчу. Загалом У цьому розіграші Кубка беруть участь 47 команд чемпіонату України, а також чотири аматорські команди.
Фінал турніру запланований на 15 серпня 2024 року.

А хто ж головний фаворит?

Букмекери досить прогнозовано виділяють двох головних фаворитів – Шахтар та Динамо. При цьому, на думку експертів, більше шансів у донецької команди — на її перемогу в турнірі пропонують коефіцієнт 1,75, тоді як на колектив Мірчі Луческу — 2.55.

Замикає трійку фаворитів луганська Зоря – ставка на цю команду збільшить вашу суму у 10 разів. Трохи більше на Дніпро-1, а саме 15. Перемоги таких андердогів, як Ворскла, Полісся, Рух, Олександрія та Кривбас оцінюється коефіцієнтом 30.


Коефіцієнти взяті з Favbet.

А як вважаєте ви?