Якщо б хтось перед матчем повідомив, що чекає такий результат, то Гамула, може, й не переймався б дуже, але тепер, коли за ходом матчу його команда отримала перевагу… програти…

Перший тайм пройшов дуже туго. Люди на трибунах заснули б, якби не фани Карпат, які невтомно стрибали та вносили енергетику в спільну справу. Але й вони зневірились в другій половині, коли спалили приховані для гола фаєри за кілька хвилин до кінця.

Моменти можна перелічити на пальцях однієї руки. Кузнєцову не дав головою пробити Болохан, удар Годвіна парирував Бабенко. Все! Але під кінець тайму вирішив показати приховані якості кунфуїста Годвін, який влупив ліктем Микуляка. Як там було насправді не скаже ніхто крім футболістів, які були поблизу, але рефері засвітив перед Самсоном червоне світло.

В другому таймі Карпати в меншості зіграли «через неможу» і добилися успіху. Дуже хотів забити Батіста, який вийшов невідомо чого і ходив пішки. Мабуть, побачив, що Жажі Коельо можна, то чого б і собі не спробувати. Але Жажа вчора поклав красюка, а Батіста псував атаки і постійно тягнув ковдру на себе навіть коли на ній лежали (читай, на ньому висіли) кілька гравців, а біля нього був вільний в одному випадку Худобяк, а в іншому – Кузнєцов.

Але Карпати таки дотисли суперника, незважаючи на всі перешкоди. Ця героїчна перемога Кононова нагадує перемоги Інтера в деяких останніх матчах, коли нічого не виходить, але потім Моур приходить і каже, що три очки в кишені.

Епізод відбувся вкінці матчу, коли Федецький протаранив правий фланг (аналогічно ужгородці пропустили в першому турі від Іллічівця) і віддав на вільного Кузнєцова у воротарському. Тут в Гамули, напевно, серце мало не розірвалось, але він сам сказав, що це футбол. Тим він і красивий, що команда, яка знаходиться в меншості може здобути перемогу (с).

Данило Галицький (Львів) спеціально для Football.ua

 Карпаты - Закарпатье 1:0

Гол: Кузнецов, 90+3

Карпаты: Тлумак - 5,5, Тубич - 5,5, Федецкий - 6,5, Милошевич - 5,5, Ощипко - 5,5, Годвин - 4,0, Голодюк - 5,5, Худобяк - 5,0, Кожанов - 5,5 (Батиста, 68), Гурули - 4,5 (Ткачук, 75), Кузнецов - 5,5

Закарпатье: Бабенко - 6,5, Андроник - 5,0, Леандро - 5,0 (Сытник, 84), Болохан - 5,5, Зотов - 5,5, Браила - 5,0, Козориз - 5,0, Тришович - 5,5 (Ксенз, 70), Гомес - 5,5, Микуляк - 5,0 (Артеменко, 46 - 4,5), Давыдов - 5,5

Предупреждение: Болохан

Удаление: Годвин, 45