– Всі бачили, що гра була непроста. Впринципі, це дербі і Закарпаття готувалось, щоб в першу чергу, не пропустити. Було важко зламати оборону та ще й вилучення зплутало нам всі карти. Я вдячний гравцям, що вони до кінця грали і здобули цю перемогу. Ми кілька матчів програвали також "на флажку", і Боженька нам допоміг цього разу. Але, в першу чергу, гравці старались.

– Для тренера і команди важливішими в психологічному плані є такі перемоги на останніх хвилинах чи розгроми як з Оболонню? І друге запитання: чому не було Кашчелана та Лазаревскі?

– Звичайно, такі перемоги важливі. Такі перемоги набагато солодші і вони дають наснаги гравцям, які грали через не можу. Ця перемога посприяє їх розвитку. А Кашчелан і Лазаревскі не потрапили в основний склад, тому що в нас є ліміт. Вони зараз адаптуються. Не так легко влитись за ходом чемпіонату в колектив. Якби вони потрапили на збори, то було б легше. Я їм побажаю тільки сили волі і нехай доказують. Я в них вірю і знаю, що вони нам потрібні.

– Ви сказали, що після вилучення Годвіна команда втратила гру. Ви вважаєте, що до вилучення ви грали нормально?

– Так, ми вперше за весь чемпіонат зіткнулись з такою обороною, де вся команда грає у відборі, і хлопцям було не просто її зламати. Але моменти в нас були. Не можу сказати, що їх було багато, але вони були. В таких матчах, коли команда всіма силами обороняється, важливо забити швидкий перший гол.
 
–  Які будуть санкції до Годвіна?

– Побачимо, розберемо цей епізод чи було там порушення взагалі.

–  Кажуть, що перелом носа. Кров текла.

–  Знаєте, коли ми грали з Металістом в Тарасенка також був перелом носа, і нікого не вилучали.

–  Металіст – це святе.

–  Я не думаю, що Самсон там спеціально вдарив суперника.

– Ви планували випускати Кополовця?

–  Так в планах це було, але вилучення все змінило.

Данило Галицький (Львів) спеціально для football.ua