"Мотивація? Самі хлопці мене мотивують... Особливо цього тижня. Погляньте, яке в них бажання. Так легше працювати і добре підготувалися до відповідального матчу тактично і психологічно. Ми знаємо, що Шахтар має найкращу атаку в чемпіонаті, має великий потенціал. Свою роботу з хлопцями ведемо через аналіз. Помноживши його на бажання, отримаємо зброю, якою й будемо боротися проти суперника", — розповів наставник Зелених Левів.

"Матч дуже принциповий. Власне, для нас кожен матч такий. Але зараз ми розуміємо проти кого граємо. Тому мотивація з боку тренера не потрібна, щоб вона не переросла в психологічний бар’єр. У нас існує повага до Шахтаря, але нема страху. Ми вже показали, що можемо грати на рівних з сильними командами".

"Дискваліфікація? Я буду зі своїми хлопцями до самого початку в роздягальні. Звичайно, легше бути на полі. Коли я поруч, то відчуваю кожен їхній рух, через досвід гравця можу щось підказати. З трибун видніше, але вже не можеш нічого коригувати. Тому мені особисто буде набагато важче. Сподіваюся на телефон і розмови з помічниками. Побачимо, як вийде".

"Що стосується втрати Даушвілі, то це дуже важливий гравець лінії оборони. Ми бачимо, що він бере ініціативу в свої руки, читає гру. Шкода, що його не буде, але у той же час я задоволений тим, як він додає і прогресує. Хто б не вийшов на його позицію робитиме не менше – тут я не сумніваюся", — підсумував Ігор Йовічевіч.