Наразі Денис Безбородько — найкращий бомбардир нової молодіжки на цьогорічному зимовому зборі, який наразі триває в Туреччині. Три голи у трьох матчах — саме таким є показник молодого та талановитого нападника донецького Шахтаря.

"Чи очікував я виклик до новоствореної молодіжки? Так, це було приємно для мене та почесно. Це моє нове досягнення, проте зупинятись на цьому я не збираюсь. Моя мета — рухатися вперед. З тренерським штабом, звичайно, вже розмовляли. Я дуже сподіваюсь виправдати надії, які на мене покладаються", — приводит слова Безбородько офіційний сайт ФФУ.

"Такий збір насправді є дуже корисним, в перших матчах відчувалося, що нам бракує зіграності, не вистачало взаєморозуміння на футбольному полі, і цей збір має усунути ці недоліки".

"Три голи у чотирьох матчах? Це не тільки моє досягнення, це досягнення усієї команди та моїх партнерів, які створювали для мене ці моменти. Мені як нападнику потрібно було лише результативно завершити атаку. Чи очікував я такого від себе? Я не думав про це, на кожну гру виходжу з бажанням забити гол", — відмітив Безбородько.