Ворскла — Олександрія 1:1
Голи: Ткачук, 34 — Гуськов, 85.

Ворскла (1 тайм): Непогодов — Сапай, Даллку, Є.Ткачук, Пердута — Дедечко, Чеснаков — Пісоцький, Міщенко, Турсунов — Ковпак.

Ворскла (2 тайм): Непогодов (Ткаченко, 61) — Сапай (Скляр, 60), Є.Ткачук, Логінов, Романчук — Дедечко (Маркоскі, 60), А.Ткачук — Громов, Бараннік, Турсунов (Кривошеєнко, 60) — Янузі.

Олександрія (1 тайм): Науменко — Ломко, Імереков, Шендрик, Бідловський — Озарків, Чепурненко — Старенький, Леонов, Ямполь — Пономар.

Олександрія (2 тайм): Новак — Мікіцей, Басов, Шендрик (Піскун, 70), Бідловський (Бичков, 70)- Чепурненко (Гуськов, 70), Банада — Голєнков, Скарлош, Кіча — Коломоєць.

Дебютна частина гри пройшла за невеликої територіальної й ігрової переваги Ворскли — господарі більше контролювали м'яч і мали кілька непоганих моментів, один із яких не реалізував Ковпак, котрий щойно підписав угоду з полтавцями.

У гостей стартовий склад був розбавлений гравцями колишнього УкрАгроКому. Олександрія організувала низку перспективних контратак, граючи переважно флангами (Ломко-Старенький та Бідловський-Ямполь).

Ворскла забила на 34 хвилині. Після кутового з правого флангу від Міщенка м'яч долетів до Ткачука на дальній штанзі, який опинився один проти воріт і головою відправив м'яч у сітку.

У другому таймі ситуація на полі в цілому не змінилася, однак за рахунок виходу нових гравців боротьби і руху стало більше. У середині тайму Ворскла могла забити вдруге, однак результативний відбір і простріл Громова не змогли завершити Маркоскі та Янузі — врятували захисник і воротар.

Ближче до фінального свистка міг забити Романчук, але з його ударом упорався голкіпер. Однак у наступній же атаці забили гості — у боротьбі з Логіновим м'яч у сітку проштовхнув Гуськов.

Євген Бриж, Football.ua