Незважаючи на те, що Полтава перед останнім туром першої ліги перебувала у першій десятці таблиці, а Зірка знаходилася на небезпечній відстані від зони вильоту – значної різниці між колективами на полі не спостерігалося. У гостей перед грою змінився тренер – обов’язки головного став виконувати Сергій Лавриненко, у полтавців деякі футболісти пропускали звітний матч. Обидва тренери говорили про проблеми в командах перед грою: у кіровоградців – психологічні, у полтавців – кадрові.

Однак перші хвилини протистояння засвідчили непогану готовність суперників як для останнього осіннього туру. За перші 15 хвилин Полтава і Зірка організували по кілька небезпечних атак, які завершувалися гострими передачами. Однак до ударів справа майже не доходила – і це засвідчило тенденцію, яка збереглася до завершення гри. Відзначити можна хіба що простріл гостей із правого флангу, коли Кучинський перехопив м’яч за секунду до потенційного удару, а також постріл Чичикова – над поперечиною.

До перерви усі моменти, які виникали, були створені після кутових і стандартів – чимало епізодів боротьби в центрі поля не сприяли атакувальним діям. У господарів можна відзначити тільки дальній удар Насібуліна та постріл Бондаренка після кутового. Зважаючи на кількість атак, кількість завершальних ударів у Полтави надзвичайно низька – і це тенденція не лише цього матчу.

В другому таймі ситуація на полі не надто змінилася. У його дебюті полтавці багато атакували, але знову ударів хоча б у бік воріт не було. Поступово Зірка вирівнювала гру і в завершальній 15-хвилинці остаточно перехопила ініціативу, роблячи на порядок більше загострюючи передач, аніж це робили господарі поля. Однак і їм вдалося завдати по воротах Кучинського лише три удари за весь тайм. Найгостріший епізод у грі – гол Фомича після передачі Насібуліна, однак забитий він був із положення позва грою. У підсумку – нульова нічия.

Євген Бриж, Football.ua

ФК Полтава – Зірка 0:0

Полтава: Кучинський, Насібулін, Соломка (Олійник, 78), Коркішко, Бондаренко, Фомич, Коваленко, Кравченко, Зеленевич, Боровець (Ковталюк, 89), Бутенін
 
Зірка: Поштаренко (Льопка, 90+5), Чичиков, Акименко (Рибалко, 90+4), Тітов (Загальський, 81), Фатєєв, Кривошей, Б.Баранець, Бацула, Щедрий (Осадчий, 78), Бочкур, Допілка
 
Попередження: Бутенін, Коркішко – Б.Баранець