За його словами, в першу чергу комісії перевірятиме, за які ж кошти у Львові будуватимуть стадіон до "Євро-2012" і де ці кошти передбачені. Таким чином Андрій Садовий намагався переконати депутатів прийняти учора разом із загальним фондом бюджету бюджет розвитку. В проекті бюджету розвитку передбачено 610 млн грн, саме за рахунок цих коштів мали б фінансуватися об’єкти до "Євро-2012".

"Якщо ми не покажемо комісії цих грошей, якщо вони не будуть в нас записані, про "Євро" можна буде забути", – заявив Садовий. Окрім того, за словами А. Садового, це поставить під загрозу можливість отримати кошти з Кабміну, які передбачені на співфінансування Львова до "Євро".

Проте депутати не підтримали міського голову і відмовились голосувати за бюджет розвитку з вигаданими цифрами доходів. Зокрема, депутат Андрій Чіпко заявив, що за два роки підготовки до "Євро-2012" всі давно зрозуміли, що Львів "жульнічає".

"Якщо ми торік отримали від продажу землі 30 млн грн, то як можна декларувати в бюджеті розвитку, що цього року ми отримаємо від продажу землі 300 млн грн?", – заявив він. Відтак, учора був прийнятий лише загальний фонд бюджету, обсяг доходів якого становить 1 млрд 64 млн 521 тис. грн.