У рамках п'ятого туру відбору у фінальну частину ЄВРО-2024 національна збірна України зіграла внічию з Англією та зберегла другий рядок у таблиці групи C (1:1).

Група C
1 Англія Англія 5 13
2 Україна Україна 4 7
3 Італія Італія 3 4
4 Північна Македонія Північна Македонія 4 4
5 Мальта Мальта 4 0

 

Збірна України стало першою командою, яка змогла відібрати очки в Англії. В іншому ж матчі групи Італія оступилась в протистоянні з Північною Македонією, що збільшило шанси України на вихід на ЄВРО.

Що стосується ставок, що зіграли в цій зустрічі. Ми пропонували звернути увагу на "Обидві заб'ють" з коефіцієнтом 2,1. Команди змогли "оформити" цю подію вже у першому таймі — на гол Зінченка відповів Вокер.

Також ми очікували, що зіграє ставка "тотал більше 2,5", проте в другому таймі команди так і не змогли вразити ворота один одного. 

[Читай також] Успішний поєдинок в обороні, прагматичний в атаці: розбираємо нічию із Англією

Примножити свої кошти змогли ті, хто повірив в збірну України та поставив "1х" — коефіцієнт на це був 2,88. Якби ви вгадали точний рахунок зустрічі, то змогли б отримати у 8,1 раза більше, ніж поставили.

Дивитися відео голів та огляд матчу Україна — Англія ви можете на Football.ua. Наступний поєдинок "синьо-жовтих" відбудеться 12 вересня у Мілані на стадіоні Сан-Сіро.