Футболісти київського Динамо 12 січня вийшли з відпустки та пройшли планове медобстеження. Про це повідомляє прес-служба клубу.

Спочатку медобстеження пройшли голкіпери Валентин Моргун, Денис Ігнатенко, захисники Костянтин Вівчаренко, Антон Боль, Микита Кравченко, Олександр Тимчик, Ілля Забарний, Олександр Сирота, півзахисники Владислав Кабаєв, Володимир Шепелєв, Олександр Яцик, Денис Гармаш, Віталій Буяльський, Антон Царенко, Назар Волошин, форварди Владислав Ванат та Владислав Супряга. 

Друга група гравців у четвер вранці проведе ранкове тренування на клубній базі, а ввечері обидві групи проведуть перше командне тренування у новому році.

У другій групі, яку чекає медобстеження в п'ятницю, голкіпери Георгій Бущан, Руслан Нещерет, захисники Денис Попов, Микита Бурда, Владислав Дубінчак, Томаш Кендзьора, півзахисники Сергій Сидорчук, Кахім Періс, Віктор Циганков, Олександр Андрієвський, Олександр Караваєв,  Самба Діалло, Беніто, форварди Владислав Кулач та Артем Бєсєдін.

Раніше повідомлялось, що початок підготовки до другої половини сезону пройде на клубній базі у Віті-Литовській, а 20 січня команда вирушить на навчально-тренувальний збір до Туреччини.

На турецькому зборі тренерський штаб Динамо запланував повноцінний тренувальний процес і проведення ряду контрольних матчів.

Зокрема команда Мірчи Луческу повинна зіграти проти словенського Марібору 1 лютого.

Раніше повідомлялося, що Олександр Шовковський став одним з асистентів головного тренера Динамо Мірчі Луческу.