У неділю Черкаський Дніпро провів контрольний поєдинок з кіровоградською Зіркою. За домовленістю сторін гра проходила у форматі трьох таймів по 30 хвилин.

Зрештою була зафіксована нічия з рахунком 1:1 — обидва голи були забиті у першому таймі. У складі Зірки відзначився Ігор Загальський, а за Дніпро забив Олександр Батальский, зрівнявши рахунок.

До слова, у складі черкасців спробували свої сили кілька потенційних новачків: 
- 19-річний воротар Орест Будюк (вихованець Оболоні, викликався у юнацьку збірну, останнім часом грав за молодіжку Іллічівця);
- 23-річний захисник Олександр Сафонов (вихованець Олександрії, останнім часом грав на аматорському рівні);
- 27-річний півзахисник Віталій Собко (вихованець Металіста, грав за Геліос, Кремінь, Газовик, Авангард);
- 22-річний півзахисник Леван Кошадзе (Зоря Білозір'я); 
- 27-річний півзахисник Андрій Скарлош (вихованець дніпропетровського футболу, грав за Металург Д, Сталь Дз, Титан А, Шахтар С, Авангард, УАК, Суми, Сталь А); 
- 17-річний півзахисник Богдан Венедиктов (вихованець Дніпра); 
- 20-річний півзахисник Антон Косьяненко (пройшов школу київської Зірки);
- 20-річний півзахисник Сергій Дєдов (вихованець Шахтаря, грав за аматорські Пальміру та Зорю із Черкащини); 
- 23-річний півзахисник Роман Гойник (вихованець київського футболу); 
- 26-річний нападник Максим Кривий (вихованець запорізького Металурга, також грав за хмельницьке Динамо, Карлівку та Макіїввугілля);
- 20-річний нападник Віктор Мартян (вихованець полтавського футболу, пройшов школу Чорноморця, останнім часом грав у оренді в Кристалі);
- 19-річний нападник Антон Вакуленко (Зоря Білозір'я).

А також вже анонсовані нами хавбек Лісовий та форвард Качур — ці досвідчені гравці родом з Черкащини, за наявною інформацією, вже точно продовжать кар'єру в Черкаському Дніпрі.

У складі Зірки окрім вже підписаних екс-гравців алчевської Сталі, захисника Ковальова та форварда Локтіонова, був помічений також їх недавній одноклубник — хавбек Полюлях.

Наступний матч Черкаського Дніпра відбудеться в Кременчуку, де команда Столовицького зіграє з Гірник-Спортом. В свою чергу Зірка в середу, 28 січня, зіграє в Кривому Розі з місцевим Гірником.

Черкаський Дніпро — Зірка Кіровоград 1:1
Голи: Батальський, 21 – Загальський, 14

Черкаський Дніпро:
І тайм: Мирний, Фаворов, Тарасенко, Бурлін, Шопін, Бессалов, Кошка, Захаревич, Собко, Кривий, Батальський.
ІІ тайм: Мирний (Будюк, 45), Синьогуб, Полуницький, Сафонов, Гонщик, Лісовой, Бушман, Мартян, Кошадзе, Скарлош, чур.
ІІІ тайм: Будюк, Синьогуб, Полуницький, Сафонов, Гонщик, Сторчоус, Венедиктов (Мартян, 72), Косьяненко, Дєдов, Гойнік (Качур, 72), Вакуленко.

Зірка Кіровоград: Сідельник (Льопка, 46), Допілка (Осипенко, 31), Бочкур (Кривошей, 31), Ковальов (Хоменко, 31), Бацула (Кілик, 31), новачок (новачок, 31; Сідельник, 61), Загальський (Баранець, 31), Чичиков (Осадчий, 31; Рибалко, 61), Акименко (Тітов, 31; Баранець, 61), Мостовий (Щедрий, 31; Самойленко, 72), Локтіонов (новачок, 31; Бочак, 69).

Попередження: Рибалко