Прямая трансляция ?
 
Минулого сезону вдалий виступ в кваліфікації Ліги Європи для Карпат можна пояснювати постійною ротацією складу Олегом Кононовим. Мало кому він надавав можливість грати два повні матчі за тиждень, чогось подібного варто очікувати і тепер. Проте вихід більш резервного варіанту, якщо і відбудеться, то у грі проти Ворскли в неділю, тим більше самі полтавчани основу не випустять.
 
Через травму не зіграє Олег Голодюк. Цікава доля нових гравців команди, які ледь не кожного тижня підсилюють склад Карпат. Деякі з них уже встигли дебютувати в попередніх іграх, проте поки ніхто просто не може перебувати в оптимальній формі. Цілком ймовірно склад Карпат буде схожий на той, що грав в матчі чемпіонату проти Шахтаря. Можливо буде зміна чи дві. Замість Даніло Авелара з перших хвилин може вийти Самсон Годвін, а Михайла Кополовця замінить чи Герман Пачеко, чи Андрій Воронков. А може навіть і дебют Крістобаля відбудеться. Розпочинається такий етап сезону, де склад Карпат визначається дуже важко.
 
У Сент-Патрікс через дискваліфікацію не зіграють сьогодні Стівен Бредлі і Деріл Кавена, тільки на вихідних після тривалої відсутності зіграв капітан команди Конор Кенна, проте сьогодні його очікують лише на лаві для запасних. В грі чемпіонату проти Слайго Роверс Піт Мехон дав можливість відпочити деяким своїм провідним гравцям, тому орієнтуватись потрібно на тих гравців, що грали против Шахтаря з Караганди.
 
Карпати: Богатінов - Федецький, Мілошевіч, Борха, Ощипко - Годвін, Ткачук, Худобяк - Лукас, Пачеко, Зеньов
 
Сент-Патрікс: Роджерс - Пендер, Шортхолл, Е.Макміллан, Бермінгем - Мерфі, Макфол, Малкі, Дейлі, Дойл - Норт
 
Дискваліфіковані: Бредлі, Кавана (обидва - Сент-Патрікс)
 
Травмовані: Батіста, Голодюк (обидва - Карпати)
 
Слова
 
Олег Кононов, наставник Карпат:
 
"Знаю, що на цьому етапі грають сильніші команди, аніж в другому раунді. У нас на ірландців є досьє. Вже провели розбір їхньої гри. Видно, що це досить агресивна команда, яка грає швидко і організовано. Багато гравців виступають в молодіжній збірній Ірландії".
 
Піт Мехон, наставник Сент-Патрікса:
 
"Ми бачили недільну гру Карпат проти Шахтаря по телевізору. В Ірландії його транслювали у прямому ефірі. Пішли всією командою в паб, трохи розслабились. Побачили, що Карпати це гарна команда, ми розуміємо її силу".
 
Цікаві факти
 
- в єврокубках Карпати не можуть перемогти в восьми іграх поспіль, остання перемога була над Зестафоні в третьому раунді кваліфікації минулого сезону;
 
- Сент-Патрікс в обох раундах цього сезону розпочинав з поразки на виїзді, а потім відігравався вдома завдяки перемозі з портібним рахунком;
 
- Карпати свого часу саме так вилетіли від іншого ірландського клубу Шелбурн на початку 90-х років. Після перемоги 1:0 вдома львів'яни програли 1:3 в гостях.