Олег Кононов, головний тренер Карпат:

- Звичайно, у мене зараз дуже приємні емоції, адже команда давно не вигравала. Тому я і гравці дуже щасливі. Зупинятися ми не будемо, попереду серйозні матчі. Сьогодні ж нам вдалася гарна гра із забитими м’ячами. Всі гарно попрацювали: і тренери, і гравці.

- Чому на полі не було Тараса Петрівського?

- У нього травма. Він її отримав на останньому тренуванні. Щодо інших гравців, то сьогодні на поле вийшли ті, хто був кращим. Це логічно.

- Ви очікували на такий перебіг подій?

- Нам у перші хвилини, до голу, було дуже важко. Були певні проблеми у захисті, провали, але виручив Романенко. Забитий гол допоміг команді. Потім гравці знайшли свою гру і нам вдавалися красиві атаки, а ще наприкінці матчу ми мали ініціативу. Звісно, розуміли, що суперник буде намагатися відігратися – тож зробили ставку на швидкі випади.

- Оцініть дебют Андрія Гурського...


- Як для першого матчу він відіграв нормально, але інколи помилявся - захисник має вигравати боротьбу.

- Як ви вважаєте, перерва у чемпіонаті пішла команді на користь?

- Якщо виходити з результату, то так, а якщо з календаря - то однозначної відповіді тут не буде. Попереду багато важких матчів.

- Як вам живеться у Львові?


- Коли мені надійшла пропозиція очолити команду з Західної України, я трохи хвилювався, але зараз адаптувався і все складається нормально. У Львові живуть прекрасні люди. Немає жодних проблем.

Сергій Пучков, головний тренер Таврії:

- Самі розумієте… Команда програла. Беру вину на себе, не вгадав зі складом. Хотілося перемогти та й бажання було - ви самі бачили. Ми моменти мали, перша хвилина, восьма, але не забиваєш ти - забивають тобі. На жаль, ми припустились багатьох дитячих помилок. Але поки я не побачу гри в запису, винних називати не буду - це не в моєму стилі.

Зрозумійте, важко перелаштувати команду, ще й після вилучення. Проте, навіть після вилучення ми продовжували атакувати і навіть гол забили. Потенціал у команді є, але хлопці трохи бояться брати гру на себе.

- Поясніть заміну Любеновіча...

- Любеновіч мав атакувати, створювати моменти. Оскільки у нього це не вдалося – ми його замінили. Розумієте, команда грала за однією схемою, тепер грає за іншою. Ми в Луганську взяли очко. Будемо виправляти помилки, вони просто дитячі. Нічого страшного не сталося...