"Матч із Гірником-Спорт?  Вийшли, настроїлись, спочатку грали добре, але до першої помилки. Голи пустили самі, не команда забила, а самі допустили помилки. Команда це як пазл, достатньо комусь одному випасти і відразу сиплеться уся команда. Достатньо пустити тільки один гол і вже дуже важко буде відіграватись. Навіть не можу сказати, що вплинуло, так сталося, не поталанило", — вважає новачок охтирчан.
"Найголовнiше — це реалізація моментів. Потрібно забивати з самого початку матчу. Коли команда забиває гол тоді усе складається по другому, йде більша впевненість, підйом, хочеться грати, трибуни підтримують, і ти вже летиш ніби на крилах. А коли пропускаєш гол, тоді йде спад у грі, тому потрібно підтримувати команду і йти далі. На даний момент нам не вистачає цього забитого голу".
"В колективі усе гаразд, усі спілкуються. Буває таке, коли приходиш у новий колектив, що важко втягнутися, а тут навпаки усі дружні, доброзичливі. Мене ще раніше запрошували у Нафтовик, але у мене був контракт з УкрАгроКомом. По закінчені контракту мій агент зв’язався з клубом і я приїхав в Охтирку на збори. Провівши перший збір, мені тут усе сподобалось і я залишився на другий, по закінченні зборів керівництво Нафтовика запропонувало підписати контракт, на що я відразу погодився".
"Футболом почав займатись з дитинства. В Ладижині є обласна команда від станції, при команді є футбольна секція куди я і пішов займатись. З часом я уже грав за ладижинську команду. Далі я переїхав до Одеси де грав за ФК Одеса. Потім мене запросили у тернопільську Ниву, потім грав за УкрАгроКом. Як і кожен футболіст я хочу піднятись як найвище, хочу грати в Прем’єр-лізі, і щоб досягнути цієї мети я буду робити усе що в моїх силах", — підсумував Сергій Шестаков у інтерв’ю офіційному сайту Нафтовика.