Наразі Олександрія займає перше місце у Першій лізі, випереджаючи Дніпродзержинську Сталь рна три пункти та маючи ще одну гру в запасі.

"Це футбольне півріччя склалося для нас досить непогано. В десяти зустрічах поспіль ми з футбольного поля виходили переможцями і це великий плюс, — приводить слова Грицука офіційний сайт Олександрії. — Ми заробили для себе достатньо велику фору і почувалися досить впевнено. Позитивним вважаю і процес об’єднання двох клубів ПФК Олександрія та УкрАгроКома. Важливим чинником також є той факт, що в команді зібралися люди, в яких є серйозні амбіції і їм є що доводити на футбольному полі". 

"В мінус можу віднести те, що ми дещо розслабилися, вважаючи справу зробленою, за що в двох матчах і були покарані. В кінцівці першої частини чемпіонату накопилася втома та травми в деяких гравців. Проти таких команд, як наша, суперники налаштовуються з подвійною енергією і кожного разу для нас це урок відповідальності. А в кубкових матчах з Зорею ми доказали, що не виглядаємо хлопчиками для биття і являємося колективом, який спроможний виконувати найамбітніші завдання".

"Виходячи з досвіду тренерського штабу та більшості гравців нашої команди, переконаний, що ми готові до змагань в Прем'єр – Лізі. Але, звичайно, в усіх ланках та компонентах гри, нам потрібно підсилюватися – швидше думати, швидше приймати рішення, а головне швидше діяти", — відмітив Грицук.