Львів, 11 вересня 2018 р. — У Львові презентували оновлений футбольний майданчик за адресою: вул. Чорноморська, 12. Його реконструювали Mastercard спільно з Ощадбанком у рамках Всеукраїнської соціальної ініціативи «Передай пас». Майданчик має площу 600 кв. м та відкритий для всіх охочих. Під час відновлювальних робіт на майданчику замінили фундамент, поклали на полі покриття зі штучної трави, встановили нову огорожу та спортивне обладнання, яке відповідає міжнародним вимогам міні-футболу.

Майданчик відкривали міський голова Львова Андрій Садовий, начальник Львівського обласного управління Ощадбанку Ігор Романів та менеджер маркетингових програм Mastercard в Україні Тетяна Луценко. Після офіційного відкриття на майданчику відбувся товариський футбольний матч між командами представників Ощадбанку та мерії. 

«Ми поставили перед собою амбітну ціль: щоб до 2020 року всі дитячі спортивні майданчики у Львові були доглянутими, безпечними та інноваційними. І такий досвід ми готові максимально поширити на всі міста України, бо спорт – це життя, – каже міський голова Львова Андрій Садовий. – Сьогодні ми презентуємо повністю відновлене футбольне поле. За співпраці небайдужих підприємців, а саме Mastercard та Ощадбанку, тут замінено покриття та встановлено нове спортивне обладнання за міжнародними стандартами. Тепер ця територія має стати улюбленою не лише для дітей, але й для місцевих мешканців, аби вони також могли прийти сюди і якісно відпочити, позайматись спортом». 

Загалом Всеукраїнська соціальна ініціатива «Передай пас» передбачає облаштування 14 футбольних майданчиків у 12 містах: Броварах, Дніпрі, Житомирі, Запоріжжі, Києві, Львові, Одесі, Рівному, Харкові, Черкасах, Чернівцях і Чернігові. 

«Раді бачити, як наша віра в об’єднуючу силу футболу втілюється в реальні проекти, що вже змінюють на краще життя місцевих громад. Тепер переконатись у цьому зможуть і мешканці Львова. Сподіваємося, що наша з партнерами ініціатива надихне місцевих жителів на хорошу гру і на народження нових футбольних легенд», — зазначила Тетяна Луценко, менеджер маркетингових програм Mastercard в Україні.    

«Соціальна відповідальність давно стала для ощадівців частиною життя, тому ми без вагань долучились  до Всеукраїнської соціальної ініціативи Mastercard «Передай пас». У березні у Львові за участі банку відбулась конференція унікальних тинейджерів «Завтра-2037». Сьогодні ми відкриваємо оновлений футбольний майданчик на Чорноморській і запрошуємо юних мешканців району проводити вільний час із задоволенням та користю. Хтозна, можливо, юний футболіст саме зі Львова стане зіркою світового футболу», — відзначив Ігор Романів, начальник Львівського обласного управління Ощадбанку. 

Дослідження Mastercard виявило: 48% українців переконані, що футбол об’єднує друзів і допомагає зустрічатися з новими людьми. 43% опитаних називають футбол способом відпочити й зняти стрес, а 17% грають у цю гру з дитинства. 84% опитаних українців сказали, що відновлення спортивних майданчиків для аматорського футболу не тільки збільшить інтерес до гри, а й позитивно вплине на місцеву громаду. 


Желаете узнавать главные футбольные новости первыми? Подписывайтесь на наш канал в Telegram! Следить за нашим сайтом вы также можете в FacebookInstagram и Twitter.